TTIP – UN CAL TROIAN – IAȘI

Event_tur_TTIP Iasi

 

Avem deosebita plăcere de a vă invita să participați la TTIP – UN CAL TROIAN, eveniment ce își propune să aducă în atenția dumneavoastră pericolele ce decurg din controversatul Parteneriat Transatlantic pentru Comerț și Investiții – TTIP.

În data de 6 august 2015 reprezentanții campaniei STOP TTIP în Romania, Lucian Știrb și Mădălina Enache, vor ajunge la Iași pentru a explica pe înțelesul tuturor ce este TTIP.

Întâlnirea va îmbrăca forma unei informări cu privire la implicațiile Parteneriatului Transatlantic pentru Comerț și Investiții. În spatele acestui tratat internațional se ascund scopuri perfide, pe care, dacă nu suntem atenți la detalii, le vom îmbrățișa fără să ne dăm seama că nu asta ne dorim.

Evenimentul va începe la ora 18:00 și va fi găzduit de CUIB (Centrul Urban de Inițiative Bune – Str. Gavril Musicescu nr. 14), iar în cadrul acestuia ne propunem să explicăm modalitatea în care secretizarea acordurilor internaționale ne afectează. Transparența este un principiu esențial pentru funcționarea democrației, iar în lipsa acesteia lucrurile pot scăpa de sub control.

Dacă vrei să știi ce se negociează în numele tău în spatele ușilor închise între Comisia Europeană cu Statele Unite ale Americii, vino la CUIB, joi, pe 6 la ora 6 seara!

Accesul este liber!

Event facebook – https://www.facebook.com/events/447372808764772/